Neden Dernek Kurmalıyım

Dernek kurma neden dernek kurmalıyım dernek kurmanın maliyeti, dernek kurmanın faydaları gibi sorular sürekli gelmekte.

Bu ucu bucağı olmayan bir konu belki bir hayvansever olduğunuz için, belki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, öğrencileri okutmak, belki bir mabet yaptırmak, belki de iş dünyasında kenetlenme sağlamak belki de bir hobi bir sanat, ya da hemşerilik, sektörel sorunlar, yasal bir düzenleme ile mağduriyetleri gidermek bu örnekleri sayısız çoğaltmak mümkün.

Önemli olan sivil toplum kuruluşunuzu etkin kılmak bunun içinde en zor olanı insanları organize etmektir. İhtiyaç enerjinizin azminizin kaybolmamasıdır. Başarmanın bir eser ortaya çıkarmanın vermiş olduğu o keyifin yanında çok zorlu yorulacağınız bir süreçte yaşanır. Ama tecrübeyle sabittir ki. Bütün o yorgunluğunuz arzuladığınız amaca ulaştığında geçer gider. Bu konularda etrafınızda tanıdığınız dostlarınızın tavsiyesine kulak vermeniz doğru olucaktır.

Can ÜSKÜP: 0 555 420 22 65

Firmamıza yedi kurucu üyeyi bildirmeniz yeterlidir. Bir de dernek merkezi gerekecektir. Bu konuda sizleri yönlendirmekteyiz.   *DERNEK TÜZÜĞÜNÜZ HAZIRLANIR * DERNEK KURULUŞ.

DERNEK NASIL KURULUR      Dernek en az yedi gerçek ya da tüzel kişinin ortak bir amaç ya da amaçlarını gerçekleştirmek üzere süreli.