Dernekler her yıl 30 nisan tarihine kadar bir önceki yılın faaliyetlerini, yurt içi, yurt dışı yardımnlarını, üye sayılarını, gelir ve.

Dernek defterleri Karar Defteri, Üye kayıt defteri, evrak kayıt defteri ve işletme defteri olmak üzere 4 defterden oluşmaktadır.       Ancak.

Dernek genel kurulları olağan ya da olağanüstü olarak ayrılırlar tüzüğünde belirtilen zamanlarda yapılan olağan genel kurullar, bu zamanlar dışında isteğe.

Dernekler kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. Ancak herhangi bir ticari faaliyette bulunabilmeleri için Ticaret odasına tescillerini yaptırarak. Maliyeden açılış yaptırabilirler. Böylelikle.

Derneğiniz kurulduğu andan itibaren defterlein tasdiki ile birlikte yetkili matbaadan aşağıdaki resmi belgelerini bastırması zorunludur. BU BELGELER MATBAAMIZDAN TARAFINDAN MÜLKİ.

DERNEK NASIL KURULUR      Dernek en az yedi gerçek ya da tüzel kişinin ortak bir amaç ya da amaçlarını gerçekleştirmek.

Neden Dernek Kurmalıyım

Dernek kurma neden dernek kurmalıyım dernek kurmanın maliyeti, dernek kurmanın faydaları gibi sorular sürekli gelmekte. Bu ucu bucağı olmayan bir.

Firmamıza yedi kurucu üyeyi bildirmeniz yeterlidir. Bir de dernek merkezi gerekecektir. Bu konuda sizleri yönlendirmekteyiz.   *DERNEK TÜZÜĞÜNÜZ HAZIRLANIR *.