Derneklerde Web Sitesi

Dernekler hem faaliyetlerini duyurmak, üyeleri ile etkileşim halinde kalabilmek, güncelliğini varlığını koruyabilmek, şeffaf, hesap verilebilirlik ilkelerine uymak ve EN ÖNELİSİ RESMİ GENEL KURULLARINI KANUINEN İTİRAZ GÖTÜRMEZ BİR ŞEKİLDE WEB SİTELERİNDE YAYIMLAYABİLMEK ADINA (TIPKI DERNEK GAZETE İLANLARINDA OLDUĞU GİBİ) web siteleri yaptırmaları ve bunu beyannamelerinde göstermeleri elzemdir.

Bu konuda bilişim ekibimiz sizleri gerektiği şekilde kanunlara uygun olarak yönlendirmekte ve hizmet vermektedir.

Dernekler her yıl 30 nisan tarihine kadar bir önceki yılın faaliyetlerini, yurt içi, yurt dışı yardımnlarını, üye sayılarını, gelir ve giderlerini, yaptıkları.

Ekler Makbuzlar Defterler

(Değişik:RG-9/7/2020-31180) EK-1 ALINDI BELGESİ     T.C. …………. VALİLİĞİ İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Sayı :   …/…/.… Konu :   ALINDI.